Vaše zábava je v kurzu


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Jazykový a vzdělávací institut s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Jazykový a vzdělávací institut s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Chci vložit vlastní kurz, školení, akci

Vložit aktivitu

Chci dostávat nejlepší tipy ze světa kurzů a akcí

Pro inspiraci

Jak se učí jazyky

Výuka cizích jazyků je fenomén, který dnes díky množství institucí a jejich rozmanitému formálnímu pojetí přesahuje rámec samotného vzdělávání...

Když má člověk volný čas

Každý z nás ovládá nějakou dovednost, kterou tráví volný čas a která mu přináší potěšení. Ten, kdo dokáže vyrobit keramický hrnek, namalovat obraz...

Stáří má zelenou

Čím dál víc seniorů v dnešní společnosti touží prožít svá důchodová léta aktivním způsobem, věnovat se činnostem, na které dříve neměli čas...

Vytisknout si boty

O fenoménu 3D tiskáren se v poslední době mluví čím dál častěji, a rozmluvy jsou to více než fascinující...

Od zábavy k plnění snů

Přihlásit dítě do kurzu hry na klavír, na hodiny malby, na atletické tréninky nebo do kroužku poznávání přírody....

Když přijde čas začít znovu

Možná to znáte: dostali jste se do slepé uličky, někde v minulosti jste udělali přešlap nebo jste se naopak...

© 2016, Datalab spol. s r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑